Werkwijze: Wij nemen het moeilijke werk uit handen

Uiteraard kunnen we de website alleen samen met jou realiseren. Immers ken jij je markt, je bedrijf en je klanten een stuk beter dan wij. Daarom sturen we je voordat we de website gaan bouwen een makkelijk aanleverdocument. In dat document vragen we je de informatie, teksten en wensen voor de website in te vullen. Met de informatie die jij ons stuurt gaan we vervolgens aan de slag om een perfecte website te bouwen.

Werkwijze

We snappen dat je geen tijd hebt voor gedoe

Als ondernemer heb je het druk met van alles en nog wat. Dat snappen we. Daarom verzorgen wij je complete website van A tot Z. Het enige dat we van je nodig hebben om de website te bouwen zijn de teksten om de pagina’s mee te vullen en een goed logo om de juiste kleuren in te kunnen stellen. Heb je geen tijd om zelf teksten te schrijven? Dan kunnen we als extra service jouw teksten schrijven.

l

Stap 1

Stap 1: Aanleveren van je teksten, logo en fotomateriaal

Nadat je akkoord bent gegaan met ons voorstel, ontvang je een makkelijk aanleverdocument waarin je eenvoudig de teksten voor je website kan invullen. Geen zin of tijd om zelf je teksten te schrijven? Geen probleem. Als extra service kunnen wij je teksten schrijven. Daarnaast vragen we in het document naar je socialmediapagina’s, zodat we je website meteen kunnen linken aan je Facebook en Twitter. We leggen precies uit hoe je je logo en fotomateriaal kan aanleveren. Heb je geen foto’s? Geen probleem, dan verzorgen wij professioneel fotomateriaal (meerprijs).

Z

Stap 3

Stap 3: Evaluatie en controleronde

Uiteraard wil je de website eerst goedkeuren voordat we hem voor je online zetten. Daarom ontvang je binnen een week een preview van je nieuwe website. Deze preview is een volledig werkende versie van je website. Je kan hiermee het complete design, de menustructuur en werking van de functionaliteiten zoals een formulier en het menu uitgebreid testen.

Stap 2

Stap 2: Wij bouwen de conceptversie

Nadat je je teksten hebt aangeleverd nemen we telefonisch contact met je op om het gewenste design met je te bespreken. Samen met de websitebouwer neem je de designmogelijkheden door en bepaal je samen welk design als uitgangspunt voor je nieuwe website wordt gebruikt. Daarbij kan je uiteraard aangeven wat voor soort foto’s en kleuren je in de website wilt terugzien. Met de teksten, het logo en fotomateriaal en jouw input gaat de webbouwer vervolgens aan de slag om de website exact te bouwen zoals je voor ogen hebt.

Stap 4

Stap 4: Live-gang definitieve website

Nadat we eventuele correcties op jouw verzoek hebben doorgevoerd en je hebt aangegeven 100% tevreden te zijn over het resultaat zetten we de website online. Hierbij koppelen we jouw (huidige) domeinnaam aan de nieuwe website en stellen we indien nodig (nieuwe) e-mailadressen voor je in. Geen zorgen. Alles wordt voor je verzorgd.

Ook na live-gang blijven we je helpen

Nadat je website online is gezet ontvang je van ons je gebruikersnaam en wachtwoord voor het beheersysteem. Hiermee kan je vanaf elke PC of tablet op je website inloggen en de inhoud aanpassen. Ook sturen we je een makkelijke handleiding en beschik je over een online digitale handleiding in je CMS. Kom je er niet uit of heb je even hulp nodig? Dan kan je ons gratis advies en/of hulp vragen via chat of e-mail.