Aanvullende werkzaamheden

Logo en huisstijl

Logo & huisstijl

vanaf € 325,-

Heb je nog geen professioneel logo, visitekaartjes en briefpapier? Voor € 325,- ontwerpen we een professioneel logo voor je. Voor € 595,- een hele huisstijl.

Een goed logo maakt indruk. Een goed logo is makkelijk te onthouden, makkelijk te herkennen en maakt in 1 oogopslag duidelijk waar het over gaat. Een goed ontworpen logo herken je. Het ziet er professioneel uit. De kleuren kloppen, de lijnen kloppen, de lettertypes kloppen, alles klopt. Een slecht logo herkennen we ook allemaal…Een logo laten maken is verstandiger dan zelf een maken!

Logo laten maken: € 325,- eenmalig

Aan de hand van jouw aanwijzingen maken onze logo ontwerpers 3 verschillende unieke logo ontwerpen. Daarvan mag je er 1 uitkiezen. Op jouw aanwijzingen passen we deze eventueel nog een keer aan in een correctieronde. Het logo kan je gebruiken voor al je reclame doeleinden en jij wordt eigenaar van de bronbestanden. Je kunt er dus mee doen wat je wilt.

Complete huisstijl laten ontwerpen: € 595,- eenmalig

Wil je niet alleen een logo laten maken, maar ook briefpapier, visitekaartjes en enveloppen? Dat kan ook! Voor slechts € 595,- ontwerpen we zowel een logo, briefpapier, visitekaartjes en een envelop voor je. Bij oplevering krijg je alle bronbestanden waarmee je eigenaar wordt van alle designs en makkelijk je drukwerk kan laten drukken bij een drukkerij.

Bedrijfs - promotiefilms

Bedrijfs- promotiefilms

vanaf € 650,-

In deze snelle tijd is het belangrijk je ook visueel zichtbaar te krijgen. Video is uitermate geschikt hiervoor. Naast het feit dat je jezelf met bewegend beeld kunt presenteren, is het ook voor de vindbaarheid ideaal. YouTube is een belangrijke schakel voor je SEO. Wij zorgen ervoor dat je goed online komt te staan en goed vindbaar bent.

Aan de hand van jouw aanwijzingen maken we een script, welke we uitwerken tot een werkbaar project. Na de opnamen worden deze ge-edit tot een mooi resultaat.

Webteksten laten schrijven

Webteksten schrijven

v/a € 300,-

Meteen perfecte teksten en optimaal gevonden worden? Laat een van onze tekstschrijf-partners je teksten professioneel schrijven. Na een briefing schrijven ze 5 webpagina’s.

Online teksten die goed scoren in Google. Heldere en krachtige teksten met de juiste tone of voice. Met een brede marketing- en communicatieachtergrond en een vlotte schrijfstijl .

Maatwerk

Functionaliteit op maat

Vanaf: € 65,- per uur

Zoek je een bepaalde mogelijkheid of functionaliteit die je op maat wilt laten inbouwen? Dat kan. Ons uurtarief is € 65,- Vooraf schatten we in hoe lang we er mee bezig zijn.

Maatwerk kost tijd

In theorie kunnen we elke soort module voor je bouwen die je kan bedenken. Hoe meer de module kan, hoe duurder hij uiteraard wordt. In principe kan je ervan uitgaan dat het op maat laten maken van een module relatief duur is, omdat we van /scratch af aan iets nieuws moeten bedenken, uitwerken en bouwen. Maar goed, dan heb je ook wel wat!
Of het nu gaat om een calculator die prijzen op je website moet uitrekenen of een formulier dat aan de hand van validaties een andere route moet kiezen (lees: een andere vraag moet stellen), het is mogelijk.

Hierbij zullen we eerst met jou bespreken wat er moet komen en hoe het moet gaan werken. Daarna maken we een schets van de mogelijkheden en layout. Wanneer dit is goedgekeurd gaan we beginnen met bouwen. De duur van de bouw en de uiteindelijke prijs hangen sterk af van de complexiteit van je wensen, maar beneden € 500,- voor een module op maat moet je sowieso niet denken.