Wij bouwen prachtige websites én maken ze goed vindbaar

Daarom kiezen zzp’ers, ondernemers en verenigingen voor TeamCom.

Welkom bij TeamCom, creative agency

Goed vindbaar, prachtig design én een makkelijk CMS

Een website laten maken bij TeamCom? Wij ontwikkelen professionele websites voor ambitieuze organisaties. Alle websites die we opleveren zijn prachtig vormgegeven, kunnen eenvoudig beheerd worden met een krachtig CMS in WordPress en zijn goed vindbaar in Google. Al veel zzp’ers, ondernemers en verenigingen hebben bij ons een website laten maken en zoekmachineoptimalisatie laten uitvoeren. Zowel voor grote landelijk opererende bedrijven en overheidsinstanties tot kleine ZZP bedrijven en starters kunnen we een passende oplossing bieden.

Vandaag de dag krijgen bijna al uw (nieuwe) klanten een eerste indruk van uw bedrijf via het internet. Het is voor u dan ook van essentieel belang om ook online met bestaande en potentiële klanten te communiceren. Wij weten ook wat een goede website gemiddeld kost. Vaak is dit ook voor starters een hoge uitgave waar niemand op zit te wachten. Wij houden wij van heldere communicatie: u krijgt een duidelijk overzicht van wat u kunt verwachten en tegen welke betaalbare prijs.

Wij maken websites betaalbaar die een professionele en vertrouwde beleving creëren wanneer potentiele klanten uw website bezoeken.

Prachtig design

Met zorg vormgegeven

Een website laten ontwerpen door echte vormgevers. Hierdoor ben je verzekerd van een professioneel en prachtig design. Elke website een unieke stijl!

l

Makkelijk onderhouden

Andere systemen verbleken!

Geen gestuntel en gedoe meer met onwerkbare systemen, maar een eenvoudig te gebruiken CMS om je website makkelijk te beheren

U

Goed vindbaar

Eindelijk gevonden worden

Je website wordt technisch geoptimaliseerd voor zoekmachines zodat je direct goed geindexeerd wordt. Hierdoor ben je beter vindbaar

Website laten maken & beter gevonden worden

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Hierdoor wordt alle content goed geindexeerd door Google en wordt je website makkelijk gevonden. Daarnaast bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid nog verder wordt verbeterd. Zo heeft elke pagina een SEOchecker die controleert of alles goed staat ingesteld voor het trefwoord waarop je gevonden wilt worden en genereert het systeem automatisch een dynamische sitemap.

Referenties

Zeer compleet pakket!

Aanzienlijk veel opties

Een website laten maken zonder gedoe. Dat is wat we voor onze klanten voor ogen hebben. Daarom krijg je van ons professionele foto’s bij je website. Daarnaast zijn al onze website modules inbegrepen in ons all-in pakket en kan je na oplevering onbeperkt zelf pagina’s toevoegen.

Ja, ik wil zo’n website

Stuur mij een offerte

Binnen 12 uur reactie
Makkelijk online accorderen
Uitgebreide informatie
Vrijblijvend
Binnen 1 week online

Contact

10 + 1 =

TeamCom

tel: 06 51 88 12 45

info@teamcom.nl

Websites, SEO & (Online) marketing!