Website

Websites: Voor ieder budget is een oplossing!

Wij denken graag met u mee om een passende site voor uw bedrijf te maken. Wij bouwen veel van onze websites in WordPress. WordPress is wereldwijd het meest gebruikte CMS systeem zodat u weet dat u altijd up-to-date bent. Daarnaast is het systeem eenvoudig te beheren, vanaf elke computer. En.. niet onbelangrijk… WordPress en Google zijn als twee handen op één buik. Door uw site in WordPress te (laten) maken verbetert u uw vindbaarheid enorm !

Wij kijken graag, samen met u, naar professionele, passende en betaalbare oplossingen voor uw website, drukwerk, bedrijfsfilm of theaterproductie !

Website vernieuwen

Het is bijna ondenkbaar dat je nu nog geen website hebt. Maar misschien is hij niet “responsive”, dan is hij op een mobiel of tablet minder goed te gebruiken. Of wil je een hippe “one-page”? Je oude website opfrissen en in een nieuw jasje gieten is heel snel klaar. We werken met een vast tarief, zodat alles duidelijk vooraf helder is en vallen de kosten dus mee.
Netwerken doe je door contacten te leggen, online en offline. Een linkje van je site op je Facebook is gauw gezet. Dan is je site je “visitekaartje” en wil je dat hij op alle apparaten snel werkt, toch?

Wat kost een website?

Geen idee….! Natuurlijk is het prettig om vooraf te weten hoeveel je kwijt zou zijn. Het is dus belangrijk dat wij dat vooraf probeer zo goed mogelijk in te schatten. Uiteraard is het ook afhankelijk van of je al een idee hebt hoe iets er uit moet zien of niet. Heb je foto’s, teksten, kleuren, een bepaalde stijl in je hoofd? Heb je al een opzetje gemaakt of gaan wij je site van scratch beginnen.
De prijs van een website wordt bepaald door het aantal uur dat er aan wordt gewerkt en wordt vooraf gecommuniceerd.

Wat kost een website?

Meedenken

Wij denken graag met u mee.
Als ondernemer is het vaak lastig om u in de klant te verplaatsen. Er kan bedrijfsblindheid ontstaan. Wij denken graag als de klant en kunnen u hierdoor tips geven om u onderscheidend te maken en uw klanten te bereiken.

Betaalbaar

Betaalbaar en professioneel online!
Ondernemen kost geld en levert ook geld op. Zorg er dan voor dat u tegen een zo betaalbaar mogelijk tarief online en vindbaar bent, zonder af te doen in kwaliteit. TeamCom biedt u de oplossing.

Filmpjes

Filmpjes vergroten uw vindbaarheid!
Er zijn veel mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij uw klanten. Een ervan is het maken van filmpjes. TeamCom maakt ook voor u, betaalbare, professionele filmpjes om uw vindbaarheid te vergroten.