Activiteiten

Activiteiten

TeamCom heeft een aantal handelsnamen welke allemaal opereren onder TeamCom, denk hierbij aan de Alphense Popschool, de Alphense Dansschool, Kinderband en Alle Dagen Feest.

Hieronder een korte beschrijving.

Evenementenbureau Alle Dagen Feest

Alle Dagen Feest is een groot evenementenbureau gevestigd in Alphen aan den Rijn dat invulling geeft aan kinderfeestjes, workshops, uitjes met collega’s en andere (externe) evenementen.

www.alledagenfeest.com

Alphense Dansschool

De Alphense Dansschool is een professionele dansschool in de regio Alphen aan den Rijn met geschoolde docenten en lessen voor alle leeftijden. Daarbij geven zij, als enige in de regio, de vooropleiding Dans Academie.

www.alphensedansschool.nl

Alphense Popschool

De Alphense Popschool is een professionele muziekschool in de regio Alphen aan den Rijn met geschoolde docenten en lessen voor alle leeftijden op diverse instrumenten en zang. De lessen zijn praktisch, waardoor er ingespeeld word op de wens.

www.alphensepopschool.nl

Kinderband

De Kinderband is een leuke landelijke kinderact voor kinderen met eigen liedjes. Deze spelen zij op scholen, in theaters, op festivals en andere evenementen. Inmiddels hebben zij twee boekjes met cd’s landelijk uitgebracht en is de derde in de maak.

www.kinderband.nl