Werkwijze

Werkwijze

Wij willen heel graag meedenken met uw bedrijf. Het maken van een logo, een website of ander drukwerk is natuurlijk leuk, maar we denken graag verder met u mee. Komen met ideeën waarmee u echt verder komt, geven advies en tips welke u wel of niet zelf op kunt pakken: alles om u als bedrijf goed zichtbaar te krijgen voor uw (potentiele) klanten.

Onze pakketten
Om het u makkelijk te maken hebben wij diverse pakketten aangemaakt. Alle communicatie gaat veelal via de mail of telefoon, uiteraard volgt er een intake gesprek bij de opdracht waarin de ideeën en plannen uiteen gezet worden. Uiteraard kan er van pakketten worden afgeweken naar echt maatwerk.

Losse uitingen
Het bestellen van losse uitingen gaat hetzelfde in z’n werk als het bestellen van onze pakketten. Uiteindelijk is het duurder om alles los te bestellen dan in een pakketprijs (neem contact met ons op voor de losse prijzen).

Andere uitingen
Uiteraard is het ook mogelijk om andere uitingen bij ons te bestellen. Je stuurt een mailtje naar ons. Je krijgt via de mail reactie op je vraag en als je alles goed omschreven hebt, ook direct een offerte en de werkwijze. De offerte is geheel vrijblijvend. Als je akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag en sturen we, zoals altijd, de uitingen via de mail. Alle communicatie blijft lopen via TeamCom.

Drukwerk
Uiteraard is het mogelijk om door ons het drukwerk te laten verzorgen (neem contact met ons op). Het is ook mogelijk om eventueel ander drukwerk aan te vragen. Je kunt hiervoor een mailtje naar ons te sturen (info@teamcom.nl). Je krijgt reactie op je vraag via de mail en als je alles goed omschreven hebt, ook direct een offerte en de werkwijze. De offerte is geheel vrijblijvend. Als je akkoord geeft op de offerte gaan we aan de slag. Al het drukwerk wordt uitvoerig gecheckt voordat het naar je verzonden wordt. Mocht er wat fout gaan in het drukwerkproces, dan krijg je hierover bericht en kan het zijn dat het leveren van het drukwerk wat langer duurt.

Correctieronde
Bij elke uiting zit standaard een correctieronde. Dit houdt voor elke uiting het volgende in:
Logo correctie In kleur of een kleine aanpassing in het beeldmerk (zoals net iets ronder of hoekiger). Ook, als ze van de andere twee voorstellen het lettertype mooier vinden passen we het aan in het logo.
Briefpapier correctie in kleur of tekst. Visitekaartje correctie in kleur of tekst.
Mochten er meer correctierondes nodig zijn, dan is dit altijd mogelijk tegen meerwerkprijs.

Betaling
Bij akkoord van je opdracht ontvang je een factuur waarin de helft van het bedrag wordt gefactureerd. Na akkoord en aflevering van je uitingen, wordt het resterende bedrag gefactureerd. Zie onze algemene voorwaarden . Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met ons op. Wij raden aan om altijd goed de algemene voorwaarden door te lezen.

Let op
Wij adviseren altijd onderhoud en service pakket af te nemen, om niet later voor onverwachte zaken te komen staan, zoals gehackte sites etc. Zonder service en onderhoud ligt de verantwoording bij opdrachtgever en worden er aparte tarieven gehanteerd bij herstelwerkzaamheden.